Bodycrème Pakking

Bodypakkingen zorgen voor een intens diepe werking, die elk hun eigen heilzame kracht en effect op je lichaam hebben. De Claudius Bodycrème Pakking van zeer hoge kwaliteit, is een heerlijk zachte crèmepakking met voedende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en gelaat.

Claudius Bodycrème Pakking bevat o.a. amandelolie en voedt de huid uitstekend. Amandelolie is rijk aan vitamine A & E. Het essence is verrijkt met een zachte blend van honing en amandelen. Zonder siliconen, parabenen of minerale oliën.

Gebruik: na het scrubben de crèmepakking licht inmasseren over het lichaam. 15-20 minuten laten intrekken door het lichaam in folie te wikkelen. Om het proces te versnellen kan er een warmtedeken gebruikt worden, maar dit is niet essentieel. Vervolgens licht inmasseren, daarna afdouchen of afnemen.

Bekijk ons assortiment:

Bodycrème Pakking Naturel

Bodycrème Pakking Naturel

PH-Neutraal

Bodypakkingen zorgen voor een intens diepe werking, die elk hun eigen heilzame kracht en effect op je lichaam hebben. De Claudius Bodycrème Pakking van zeer hoge kwaliteit, is een heerlijk zachte crémepakking met voedende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en gelaat.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.