Hoteldispensers

Claudius Cosmetics heeft een aanbod van zeer elegante, compacte en luxe hoteldispensers. De luxe hoteldispensers kunnen worden voorzien van uw eigen private label.

Claudius biedt u een persoonlijke en exclusieve luxe hoteldispenser lijn aan, welke aansluit bij de Claudius handzepen, showergels en shampoos. Een ambiance die een pure luxe en ultieme ontspanning geeft.


Bekijk ons assortiment:

Claudius Hoteldispenser
Hoteldispensers

Exclusieve hoteldispensers

Claudius heeft voor hotels een uniek en milieuvriendelijk concept gecreëerd. De exclusieve high chrome luxe dispensers voor moderne badkamers. Ze hebben een PET-container voor bodycare producten die op eenvoudige wijze door housekeeping te vervangen is.  Tevens kan Claudius uw logo terug laten komen op de cartridge.

Claudius heeft nog meer hervulbare dispensers in haar assortiment welke een duurzame en veelzijdige oplossing bieden voor uw hotel.

Hotelkamerdispensers

Deze dispenser vertegenwoordigt het minimalistische Scandinavische ontwerp. De vorm van de dispenser wordt vergeleken met een golf. De maat van de binnen container is 325 ml. De Claudius dispensers kunnen worden geleverd in een aluminium of grijze kleur.

Specificaties:

  • Strak ontwerp, verkrijgbaar in twee discrete kleuren
  • Kan met slechts één hand worden gebruikt
  • 325 ml fles is eenvoudig te vervangen
  • Uitermate geschikt voor shampoo & showergels
  • Eenvoudig bij te vullen d.m.v. 5 liter jerrycan
  • Tevens branding van de dispenser mogelijk

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@claudius.nl of bel 071 – 5289590.

Hoteldispensers
Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.