Handzeep

Claudius handzeep maakt de handen natuurlijk schoon en zacht.
Met onze antibacteriële handzeep, reinig je je handen grondig en ben je bacteriën de baas.

Was de handen zacht en duurzaam, want onze zeep is 100% natuurlijk en PH-huidneutraal.

Claudius handzeep is beschikbaar in handige flessen van 1 liter met pomp en jerrycans van 5 liter, 10 liter en 25 liter.

Handzeep
Crème Rozen

PH-Neutraal

Deze antibacteriële handzeep crème is samengesteld met specifiek geselecteerde bestanddelen en een heerlijke rozengeur.

Handzeep
Hamam

PH-Neutraal

Deze milde antibacteriële handzeep crème is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een heerlijke geur van lotus en jasmijn.

Handzeep
Eucalyptus

PH-huidneutraal

Deze milde antibacteriële handzeep crème is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een heerlijke eucalyptusgeur.

Handzeep
Kluszeep

PH-huidneutraal

Deze milde antibacteriële handzeep is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een heerlijke geur van sinaasappel tegen hardnekkig vuil.

Handzeep
No Scent No Colour

PH-huidneutraal

Deze antibacteriële handzeep helpt beschermen tegen bacteriën, dus voor optimale hygiëne. De handzeep is geurloos en kleurloos reinigt en verzorgd de huid.

Handzeep
Orange

PH-huidneutraal

Deze milde antibacteriële handzeep crème is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een heerlijke geur van sinaasappel.

Handzeep
Wilde Bessen

PH-huidneutraal

Deze milde antibacteriële handzeep crème is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een heerlijke geur van wilde bessen.

Handzeep
Milk & Honey

PH-huidneutraal

Deze milde antibacteriële handzeep crème is samengesteld met natuurlijke bestanddelen en heeft een zachte geur van melk & honing.