Massage crème

Claudius massagecrème zorgt voor een soepele en zachte huid tijdens het masseren.
Vanwege de perfecte absorptie dringt de crème snel door in de huid en blijft het niet plakken.
De crème bevat rijke Jojobaolie, wat betekend staat om de ontstekingsremmende eigenschappen.

De massagecrème is geschikt voor elk huidtype, en kan zelfs gebruikt worden voor de zeer gevoelige huid.

Massage Crème
Aloë Vera

Geschikt voor de gevoelige of allergische huid

Massagecrème Aloe Vera zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend. Claudius massagecrème is geschikt voor elk huidtype met een ontspannende geur van Aloë Vera.

Massage Crème
Citroen

Geschikt voor de normale huid

Massagecrème Citroen zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend. Claudius massagecrème is geschikt voor elk huidtype met een frisse geur van citroen.

Massagecrème
Hamam

Geschikt voor de normale huid

Massagecrème Hamam zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend geholpen door de ontspannende geur van lotus en jasmijn. Claudius massagecrème is geschikt voor elk huidtype.

Massage Crème
Honing

Geschikt voor de gevoelige en of droge huid

Massagecrème Honing zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend geholpen door de ontspannende honinggeur. Claudius massagecrème is geschikt voor elk huidtype.

Massage Crème
Lavendel

Geschikt voor de gevoelige huid

Massagecrème Lavendel zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend geholpen door de ontspannende geur van lavendel. Claudius massagecrème is geschikt voor elk huidtype.

Massagecrème
Relaxing Moment

Geschikt voor de normale huid

Massagecrème Relaxing Moment zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend. Claudius massagecrème met kruidige geur is geschikt voor elk huidtype.

Massage Crème
Rozen

Geschikt voor de gevoelige huid

Massagecrème Rozen zorgt voor een soepele en zachte huid en is perfect voor (professionele) massages. Dankzij de lichte textuur en rijke jojobaolie dringt de crème snel door in de huid en is uiterst verzorgend. Claudius massagecrème met rustgevende rozengeur is geschikt voor elk huidtype.