Lichaamspakking (kleipoeder)

Ghassoul Kleipoeder Pakking

Absorbeert overtollig vet en onzuiverheden

Claudius Ghassoul kleipoeder is natuurlijk met een kalmerende werking en bevat een hoog mineraalgehalte zoals ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium.
De kleipoeder verbetert de doorbloeding en verfrist, verjongt en herstelt de huid en verwijdert giftige stoffen. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Groene Kleipoeder Pakking

Geschikt voor de gevoelige huid

Claudius groene kleipoeder uit Spanje is natuurlijk met een kalmerende werking en bevat een hoog mineraalgehalte zoals ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium. De kleipoeder verbetert de doorbloeding en verfrist, verjongt en herstelt de huid en verwijdert giftige stoffen.

Rode Klei Poeder Pakking

Reinigt de huid op milde wijze

Claudius rode kleipoeder uit Spanje is natuurlijk met een kalmerende werking en bevat een hoog mineraalgehalte zoals ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium. De kleipoeder verbetert de doorbloeding en verfrist, verjongt en herstelt de huid en verwijdert giftige stoffen. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Witte Klei Poeder Pakking

Voor een droge tot zeer droge huid

Claudius witte kleipoeder uit Spanje is natuurlijk met een kalmerende werking en bevat een hoog mineraalgehalte zoals ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium. De kleipoeder verbetert de doorbloeding en verfrist, verjongt en herstelt de huid en verwijdert giftige stoffen. Ook geschikt voor de gevoelige huid.