Massage olie

Massageolie Amandel

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Amandelolie is rijk aan o.a. vitamine A en E en mede daarom één van de meest waardevolle oliën voor huidverzorging en een uitstekende basis voor massages. De 100% natuurlijke olie heeft een zachte, licht nootachtige geur, is goed vloeibaar en dus heel gemakkelijk over de huid te verdelen en zuinig in gebruik.

Druivenpitolie

PH-huidneutraal en 100% natuurlijk

Druivenpitolie als professionele massageolie bevat een hoog percentage vitamine E en omega-6 vetzuren en is daarom één van de meest waardevolle oliën voor huidverzorging en een uitstekende basis voor massages. Druivenpitolie bevordert de doorbloeding, maakt de huid zacht en soepel is goed vloeibaar en zuinig in gebruik.

Claudius druivenpitolie is 100% natuurlijk, biologisch en koudgeperst.

Massageolie Lavendelolie

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie met kalmerende lavendelgeur stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. Bijzonder zuinig in gebruik en geschikt voor een relax-massage bij stress-gerelateerde klachten. Geniet van een moment van ontspanning met deze bijzondere massage-oliën.

Massageolie Relaxing Honey

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie op basis van amandelolie stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. De olie is een uitstekende basis voor massages doordat de olie goed vloeibaar is en zich makkelijk over de huid laat verdelen. Met een verrukkelijke, subtiele geur van honing.

Massageolie Relaxing Moment

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Een speciaal mengsel van natuurlijke, verzachtende oliën dat je huid voedt en in balans brengt. Deze vochtregulerende en tegelijkertijd rustgevende olie welke zuinig in het verbruik is heeft een ontspannende uitwerking op lichaam en geest. Geniet van een moment van ontspanning met deze bijzondere massage-oliën.

Massageolie Duizendbloemen

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie op basis van amandelolie met kalmerende bloemengeur stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. De olie is een uitstekende basis voor massages doordat de olie goed vloeibaar is en zich makkelijk over de huid laat verdelen. Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid.

Rijstolie

PH-Huidneutraal, Uitwasbaar

De cosmetische, Japanse rijstolie bevat belangrijke vitaminen en mineralen voor de huid. De grote hoeveelheden vitamine E houden de huid glad en mooi. De 100% natuurlijke olie bevat geen parfum, parabenen en minerale oliën. Deze koudgeperste plantaardige olie is geschikt voor elk huidtype, hydrateert en reguleert de vochtbalans. Claudius rijstolie laat zich goed over de huid verdelen en is zuinig in gebruik.

Arganolie

PH huidneutraal en 100% natuurlijk

Claudius arganolie is rijk aan o.a. vitamine E en essentiële vetzuren en antioxidanten, en mede daarom één van de meest waardevolle oliën voor haar-en-huidverzorging. De 100% natuurlijke olie voedt en maakt de huid zacht als zijde en is geschrikt voor ieder type huid en zuinig in gebruikt.

Claudius Arganolie is 100% natuurlijk, onbewerkt en koudgeperst en organisch geteeld.

Jojobaolie

PH-Neutraal en 100% natuurlijk

Jojoba-olie is een prachtige vocht inbrengende olie die belangrijke vitaminen en mineralen voor de huid bevat. De 100% natuurlijke olie verzorgt, voedt en maakt de huid zacht als zijde. De olie bevat geen hulpstoffen, parabenen of parfum. Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en reguleert de vochtbalans.

Claudius Jojobaolie is 100% natuurlijk, biologisch geteeld en koudgeperst.

Massageolie Neutraal

PH huidneutraal en 100% natuurlijk

Deze hoogwaardige en neutrale massageolie is zo samengesteld dat het een perfecte voeding geeft aan de huid en een goede gladheid heeft voor massages in zijn meest pure vorm. Claudius Massageolie Neutraal heeft geen toegevoegde geur en is daarom populair bij (sport)massages waarbij geen geur is gewenst.

Massageolie Hamam

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie op basis van amandelolie met kalmerende geur van lotus en jasmijn stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. De olie is een uitstekende basis voor massages doordat de olie goed vloeibaar is en zich makkelijk over de huid laat verdelen. Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid.

Massageolie Orange

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze verkwikkende massageolie op basis van 100% natuurlijke amandelolie en etherische sinaasappel olie stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. Claudius Massageolie Orange heeft een aangename zoete geur vermengd met de frisheid van citrus.