Over Claudius

Het gevoel van een verkwikkende douche na een lange dag hard werken. Het gevoel van een gezonde, zachte huid. Het gevoel van zintuigen die geprikkeld worden door een heerlijk, subtiel parfum. Kortom: het gevoel van luxe.

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een gezonde levensstijl. Evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging vormen hiervoor de basis. Een minstens zo belangrijk onderdeel van een gezonde levenswijze is ontspanning en een goede verzorging. Een moment van rust om volledig tot jezelf te komen. Een moment om nieuwe energie op te doen en zo weer volop van het leven te kunnen genieten. Claudius gunt je iedere dag opnieuw zo’n moment voor jezelf. Een moment waarin ontspanning en verkwikking elkaar ontmoeten.

Claudius is een cosmetica verzorgingslijn met stijl. Het staat voor kwaliteit en hoogwaardige verzorging. Claudius is verbonden met plaatsen waar mensen voor hun ontspanning heen gaan. In sauna’s, gezondheidsthermen en fitnesscentra kun je de drukte van de dag vergeten en heerlijk ontspannen. De producten van Claudius maken een ontspannend uitstapje compleet.

Claudius biedt een prijs/kwaliteitverhouding die in Nederland zeldzaam is.

“Claudius levert hoogwaardige producten voor een
uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”