Bodylotion

Niets is heerlijker dan je lichaamsverzorging af te sluiten met een rijke bodymilk. Na het sporten of de sauna heeft de huid behoefte aan hydratatie en voeding.

Bekijk ons assortiment:

Bodylotion Cool Down

Bodylotion Cool Down

PH-Neutraal

Een verzorgende bodymilk samengesteld uit een mengsel van rijke oliën, waaronder zoete amandelolie. Deze waardevolle olie bevat onder andere vitamine A, vitamine B-Complex en proteïnen. Het heeft een vochtregulerende en kalmerende werking en is verzachtend bij huidirritatie. Een frisse, verkoelende lotion met een aangenaam subtiel parfum van menthol. Tevens geschikt voor de gevoelige huid.

Bodylotion Natural Spa

Bodylotion Natural Spa

PH-Neutraal

De Natural Spa Bodylotion is snel absorberend, niet-vet en verwent uw lichaam en handen met een heerlijke zachte geur en een delicate verzorging. De uitgebreide formule bevat vochtinbrengende en voedende werkstoffen die de huid soepel en elastisch houden. De lotion met vitamine E voorkomt uitdroging en beschermt tegen veroudering. De rijke samenstelling resulteert in een fluweelzachte, stralende huid en is zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

Bodylotion Lavendel

Bodylotion Lavendel

PH-Neutraal

Bodylotion Lavendel is een weldaad voor de huid, ontspannend, verzorgt, verzacht en hydrateert de huid. De bodylotion helpt de natuurlijke beschermlaag van de huid in stand te houden. Een frisse, verkoelende lotion met een aangenaam subtiel parfum van lavendel. Tevens geschikt voor de gevoelige huid.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.