Finse Kuusi Scrub®

De luxe Finse Kuusi Scrub® is een houtscrub met dezelfde aanbreng- en gebruiksmethode als scrubzout. Het grote verschil is echter dat het wordt gemaakt van dennenhout en geheel natuurlijk is.

De unieke microdennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft een zijdezacht resultaat. Ook is er zuivere etherische olie van lavendel toegevoegd aan de scrub. Finse Kuusi Scrub® is zeepvrij en PH-huidneutraal en geschikt voor dagelijks gebruik, ook bij een gevoelige huid.

De Finse Kuusi Scrub® is uitstekend geschikt voor uw beautysalon en zeer goed te gebruiken binnen de sauna’s. Uw saunagasten kunt u laten genieten van een persoonlijk scrub ritueel; bijvoorbeeld in de stoomcabine. Een wellness beleving die inmiddels door vele sauna’s succesvol wordt aangeboden.

Voordelen van de Finse Kuusi Scrub®:

  • Geen uitdrogingen door chemische stoffen/zouten.
  • Geen irritatie van de huid.
  • Betere doorbloeding van de huid waardoor er een frissere kleur en zachtere huid ontstaat.
  • Heerlijke geur van zuivere dennen en toegevoegde etherische lavendelolie.
  • De Finse Kuusi Scrub® is leverbaar in verschillende geurcomposities zodat u deze bijvoorbeeld kunt afstemmen op het jaargetijde binnen.

De  Finse Kuusi Scrub® wordt verkocht in volumes van 5, 10 en 30 liter.

Bekijk ons assortiment:

Finse Kuusi Scrub Aloë Vera

Finse Kuusi Scrub Aloë Vera

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van aloë vera.

Finse Kuusi Scrub Appel-Kaneel

Finse Kuusi Scrub Appel-Kaneel

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van appel-kaneel.

Finse Kuusi Scrub Bamboe

Finse Kuusi Scrub Bamboe

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van bamboe.

Finse Kuusi Scrub Coconut Mystery

Finse Kuusi Scrub Coconut Mystery

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van kokosnoot.

Finse Kuusi Scrub Fruity Melon

Finse Kuusi Scrub Fruity Melon

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van meloen.

Finse Kuusi Scrub Groene Appel

Finse Kuusi Scrub Groene Appel

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van groene appel.

Finse Kuusi Scrub Jasmijn

Finse Kuusi Scrub Jasmijn

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, rijke geur van jasmijn.

Finse Kuusi Scrub Juniper

Finse Kuusi Scrub Juniper

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van jeneverbessen.

Finse Kuusi Scrub Lavendel

Finse Kuusi Scrub Lavendel

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van lavendel.

Finse Kuusi Scrub Lemon & Orange

Finse Kuusi Scrub Lemon & Orange

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van lemon & orange.

Finse Kuusi Scrub Lindebloesem

Finse Kuusi Scrub Lindebloesem

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een zoete, frisse geur van lindebloesem.

Finse Kuusi Scrub Oriental Festival

Finse Kuusi Scrub Oriental Festival

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een warme, bloemige geur.

Finse Kuusi Scrub Relaxing Honey

Finse Kuusi Scrub Relaxing Honey

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van honing.

Finse Kuusi Scrub Roasted Almond

Finse Kuusi Scrub Roasted Almond

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een verrukkelijke, subtiele geur van amandelen.

Finse Kuusi Scrub Zen Moment

Finse Kuusi Scrub Zen Moment

PH-Neutraal

Zeer milde, biologische bodyscrub van zuiver dennenhout met etherische olie. De Finse Kuusi Scrub is een luxe en huidvriendelijk alternatief voor scrubzout. De unieke micro dennenvezel reinigt, stimuleert en verwent zelfs de meest gevoelige huid en geeft zijdezacht resultaat. Met een subtiele en geur voor een optimaal zen gevoel.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.