Handzeep

Handzeep reinigend en verzorgend. Deze vloeibare zeep reinigt op milde wijze de handen. Door de speciale samenstelling verzorgt de zeep de handen en helpt deze te beschermen tegen uitdrogen. Geschikt voor elk huidtype.

Bekijk ons assortiment:

Handzeep Creme Rozen

Handzeep Crème Rozen

PH-Neutraal

Deze antibacteriële handzeep crème is samengesteld met specifiek geselecteerde bestanddelen en een heerlijke rozengeur. De handzeep is zacht geparfumeerd en uitermate geschikt voor de milde reiniging van de handen. De huid blijft zacht en soepel en wordt goed verzorgd.

Handzeep Wilde Bessen

Handzeep Wilde Bessen

PH-Neutraal

Deze antibacteriële handzeep crème is samengesteld met specifiek geselecteerde bestanddelen en een heerlijke geur van wilde bessen. De handzeep is zacht geparfumeerd en uitermate geschikt voor de milde reiniging van de handen. De huid blijft zacht en soepel en wordt goed verzorgd.

Handzeep No Scent No Colour

Handzeep No Scent No Colour

PH-Neutraal

Deze antibacteriële handzeep helpt beschermen tegen bacteriën, dus voor optimale hygiëne. De vloeibare handzeep van Claudius is geurloos en kleurloos reinigt en verzorgd de huid. Geschikt voor veelvuldig gebruik. Uw handen blijven zacht en soepel. Deze parfumvrije en kleurvrije handzeep is PH-Neutraal.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.