Massage Crème

De massage crèmes hebben een verkwikkende werking en geeft de huid de juiste verzorging die hij op dat moment nodig heeft. Biedt een uiterst goede grip tijdens de massage, ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken.

Bekijk ons assortiment:

Massage Crème Aloë Vera

Massage Crème Aloë Vera

Deze massage crème bevat jojobaolie voor professioneel gebruik met Aloë Vera heeft tijdens de massage een verzorgende en kalmerende werking op de huid en biedt een uiterst goede grip tijdens de massage, ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken.

Zeer geschikt voor de gevoelige of allergische huid.

Massage Crème Citroen

Massage Crème Citroen

Deze massage crème bevat jojobaolie voor professioneel gebruik met citroen is licht van textuur. Heeft een verkwikkende werking en geeft de huid de juiste verzorging die hij op dat moment nodig heeft. Biedt een uiterst goede grip tijdens de massage, ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken.

Zeer geschikt voor de normale huid.

Massage Crème Honing

Massage Crème Honing

Deze massagecrème bevat jojobaolie voor professioneel gebruik. De crème heeft tijdens de massage een verzachtende en kalmerende werking op de huid en biedt een uiterst goede grip tijdens de massage. Ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken. Met een verrukkelijke, subtiele geur van honing.

Zeer geschikt voor de gevoelige en of droge huid.

Massage Crème Lavendel

Massage Crème Lavendel

Deze massage crème bevat jojobaolie voor professioneel gebruik met speciale lavendel geeft tijdens de massage een lichte geur af en zorgt zo dat je helemaal tot rust komt door de rustgevende lavendel geur. Deze massage crème bied ook een uiterst goede grip tijdens de massage. Ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken.

Massage Crème Rozen

Massage Crème Rozen

Deze massage crème bevat jojobaolie voor professioneel gebruik met echte rozen heeft tijdens de massage een verzachtende en helende werking op de huid. Deze massage crème bied ook een uiterst goede grip tijdens de massage, ook geschikt bij het masseren van kleine oppervlakken.

Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.