Massage Olie

Massage is uiterste/verdere verwenning/verzorging van uw gast. Alle Claudius massageolie is PH-huidneutraal en uitwasbaar.

Bekijk ons assortiment:

Massageolie Amandelolie

Massageolie Amandel

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Amandelolie is rijk aan o.a. vitamine A en E en mede daarom één van de meest waardevolle oliën voor huidverzorging en een uitstekende basis voor massages. De 100% natuurlijke olie heeft een zachte, licht nootachtige geur, is goed vloeibaar en dus heel gemakkelijk over de huid te verdelen en zuinig in gebruik. Amandelolie is tevens een uitstekende basisolie om met etherische oliën of andere basisoliën te vermengen. Geniet van een moment van ontspanning met deze bijzondere massage-oliën.

Massageolie Lavendel

Massageolie Lavendel

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie met kalmerende lavendelgeur stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. Bijzonder zuinig in gebruik en geschikt voor een relax-massage bij stress-gerelateerde klachten. Geniet van een moment van ontspanning met deze bijzondere massage-oliën.

Massageolie Relaxing Moment

Massageolie Relaxing Moment

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Een speciaal mengsel van natuurlijke, verzachtende oliën dat je huid voedt en in balans brengt. Deze vochtregulerende en tegelijkertijd rustgevende olie welke zuinig in het verbruik is heeft een ontspannende uitwerking op lichaam en geest. Geniet van een moment van ontspanning met deze bijzondere massage-oliën.

Claudius Druivenpitolie

Druivenpitolie

100% Natuurlijk

Druivenpitolie als professionele massageolie bevat een hoog percentage vitamine E en omega-6 vetzuren en is daarom één van de meest waardevolle oliën voor huidverzorging en een uitstekende basis voor massages. Druivenpitolie bevordert de doorbloeding, maakt de huid zacht en soepel is goed vloeibaar en zuinig in gebruik.

Druivenpitolie is 100% natuurlijk.

Massageolie Duizendbloemen

Massageolie Duizendbloemen

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie op basis van amandelolie met kalmerende bloemengeur stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. De olie is een uitstekende basis voor massages doordat de olie goed vloeibaar is en zich makkelijk over de huid laat verdelen. Deze koudgeperste plantaardige olie verzacht en is geschikt voor alle huidtypes, met in het bijzonder de droge huid.

Massageolie Relaxing Honey

Massageolie Relaxing Honey

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Deze ontspannende massageolie op basis van amandelolie stimuleert de doorbloeding en brengt de spieren tot rust. De olie is een uitstekende basis voor massages doordat de olie goed vloeibaar is en zich makkelijk over de huid laat verdelen. Met een verrukkelijke, subtiele geur van honing. Claudius Massageolie Relaxing Honey is PH-huidneutraal en uitwasbaar.

Massageolie Rijstolie

Massageolie Rijstolie

PH-Huidneutraal, Uitwasbaar

De cosmetische, Japanse rijstolie bevat belangrijke vitaminen en mineralen voor de huid.  De grote hoeveelheden vitamine E houden de huid glad en mooi. De 100% natuurlijke olie bevat geen parfum, parabenen en  minerale oliën. Deze koudgeperste plantaardige olie is geschikt voor elk huidtype, hydrateert en reguleert de vochtbalans. Claudius rijstolie laat zich goed over de huid verdelen en is zuinig in gebruik. Claudius Massageolie Rijstolie is PH-huidneutraal en uitwasbaar.

Massageolie Jojoba

Massageolie Jojoba

PH-Neutraal, Uitwasbaar

Claudius jojoba-olie is een prachtige vocht inbrengende olie die belangrijke vitaminen en mineralen voor de huid bevat. De 100% natuurlijke olie verzorgt, voedt en maakt de huid zacht als zijde. De olie bevat geen hulpstoffen, parabenen of parfum. Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en reguleert de vochtbalans. Het makkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik. Claudius Massageolie Jojoba is PH-huidneutraal en uitwasbaar.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.