Shampoo

Na het sporten of het bezoeken van de sauna is haren wassen haast een must. Een milde, verzorgende shampoo die een crèmespoeling of conditioner overbodig maakt, is dan ideaal. Onze shampoos zijn allemaal intensief verzorgend en PH-neutraal.

Bekijk ons assortiment:

Shampoo Alpenkruiden

Shampoo Alpenkruiden

PH-Neutraal

De ideale basisverzorging voor elk type haar en hoofdhuid. Een combinatie van specifieke en actieve ingrediënten voor de intensieve verzorging, die de hoofdhuid ontspant en verkwikt. Het geeft het haar een zijdezachte glans. Claudius shampoo is verzorgend en geschikt voor dagelijks gebruik.

Shampoo Kamille

Shampoo Kamille

PH-Neutraal

De ideale basisverzorging voor elk type haar en hoofdhuid. Een combinatie van specifieke en actieve ingrediënten voor de intensieve verzorging, die de hoofdhuid ontspant en kalmeert. Het geeft het haar een zijdezachte glans. Claudius shampoo is verzorgend en geschikt voor dagelijks gebruik.

Shampoo No Scent No Colour

Shampoo No Scent No Colour

PH-Neutraal

Deze shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze en bevat alleen die ingrediënten die nodig zijn voor schoon en zacht haar. Geschikt voor dagelijks wassen van het haar en de zeer gevoelige huid. Claudius Shampoo Parfum & Kleurvrij is PH-huidneutraal.

Body & Hair Milk & Honey

Body & Hair Milk & Honey

PH-Neutraal

De warme geur en huidvriendelijke extracten van honing en melk maken het tot een bijzonder ontspannende en zacht schuimende douchegel, houdt uw huid glad en soepel. Ook geschikt voor zowel het haar als de gevoelige huid.

Body & Hair Alpenkruiden

Body & Hair Alpenkruiden

PH-Neutraal

De warme geur en huidvriendelijke extracten van alpenkruiden maken het tot een bijzonder ontspannende en zacht schuimende douchegel, houdt uw huid glad en soepel. Ook geschikt voor zowel het haar als de gevoelige huid.

Geïnteresseerd in onze artikelen?
Onze artikelen zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.